Diensten

Gebouwbeheer

Service en onderhoud zijn bij Datakabels & Netwerken in ervaren handen. Wij werken voor eindgebruikers, vastgoedbeheerders, woningcorporaties en VvE’s, steeds vaker als voorkeursleverancier. In langdurige klantrelaties komen onze kennis en kenmerken optimaal tot hun recht.
Datakabels & Netwerken loopt nooit weg voor verantwoordelijkheid maar zorgt dat techniek werkt en optimaal aansluit bij uw bedrijfsvoering en processen.

Specialist in gebouwbeheer

Als gecertificeerd specialist voeren wij inspecties en controles uit. Contracten op maat vormen de basis voor adequaat onderhoud aan zowel E-, ICT- en beveiligingssystemen als verlichting.

Expertise in energiezuinige installaties

Systemen in gebouwen zijn steeds vaker geïntegreerd. Door onze brede expertise hebben wij inzicht in de samenhang van installaties en kunnen uw vraagstelling integraal benaderen. Onze opstelling is proactief, altijd alert op optimalisatie en besparing. Graag dragen wij alternatieven aan, realiseren verbeteringen met langjarige impact en ondersteunen bij uw verduurzaming. 

U heeft geen omkijken naar de technische installaties. Datakabels & Netwerken ontzorgt op basis van duidelijke afspraken en snelle follow-up. Heldere rapportages geven inzicht in de verwachte kosten en het energieverbruik. Investeringen zijn voorspelbaar; u komt nooit voor verrassingen te staan.

Elektrotechniek voor Retail

Het verhogen van beleving en comfort in winkels is dagelijks werk voor 
Datakabels & Netwerken. Op locaties door heel Nederland realiseren wij elektrotechnische installaties inclusief:
– Verlichting
– Geluid
– Data
– Beveiliging
– Camera’s

Datakabels & Netwerken is aanspreekpunt voor het volledige traject, van ontwerp tot en met realisatie en onderhoud. Ook op het gebied van energiebesparing bieden wij een complete dienstverlening. Ledverlichting en slimme verbeteringen zorgen voor structurele besparingen. Altijd met oog voor de optimale winkelbeleving.
Opdrachtgevers vertrouwen hun winkels aan ons toe. Ook individuele retailers kiezen Datakabels & Netwerken bij nieuwbouw en restyling.
Net als bij winkels zijn in kantoren sfeer en beleving cruciaal. Steeds vaker wordt Datakabels & Netwerken ingeschakeld bij vernieuwing en herinrichting van kantoorruimte. Ook publieksruimtes en gezondheidscentra zijn vertrouwd terrein, net als showrooms. Veelal in samenspraak met de architect creëren wij hier een aansprekende entourage waarbij verlichting een centrale rol speelt.
 
Techniek moet functioneel zijn.


Meer weten over Retail?

Wilt u meer weten over Retail? Lees dan alles over onze dienstverlening. U kunt ook direct contact met ons opnemen, wij vertellen u graag meer.