Het bedrijf
Datakabels & Netwerken installeert vanuit het hart. Wij werken met passie vanuit het hart van Nederland. Datakabels & Netwerken is gevestigd in het midden van Nederland, een prachtige uitvalsbasis met een landelijk bereik. Maar Installeren vanuit het hart betekent voor ons vooral dat we werken met oog voor onze omgeving en de belangen van de klant. Duurzaam werken is voor ons vanzelfsprekend, zoals we ook al 15 jaar streven naar een duurzame relatie met onze opdrachtgevers. Bij ons geldt: een belofte = een belofte, afspraak = afspraak. Zo creëren we een stevige basis voor continue kwaliteitsverbetering. En zijn er vragen of problemen, dan lossen we die op, zonder gezeur. Service van de zaak.

Kernwaarden van ons bedrijf

Kenmerkend is de nuchtere bedrijfscultuur van aanpakken zonder blabla. Betrouwbaar, direct en integer. Medewerkers krijgen vrijheid en vertrouwen. Er is veel aandacht voor hun ontwikkeling en het opleiden van jong talent.

Beste in energiebesparing

Als familiebedrijf met oog voor de omgeving is de focus op duurzaamheid vanzelfsprekend. Door energiebesparing en – opwekking voor klanten en bij de eigen bedrijfsvoering, met het hoogste niveau op de CO2-Prestatieladder.

Kenmerkend in klantrelatie

In lange klantrelaties komen onze kennis en kenmerken het best tot hun recht. Niet snel een project en weer door, maar zorgen dat techniek optimaal blijft functioneren. Samen met opdrachtgevers heeft Datakabels & Netwerken een uitgebreid portfolio aan projecten opgebouwd.

Meer weten?

Heb je vragen over ons bedrijf, neem dan contact met ons op.